Nakon 15 dana ću videti dečka i ne znam kako da ga obradujem

0
0
  • Guest postavljeno 04/07/2017 00:37

U petak, posle 15 dana, videću se ponovo sa dečkom i stvarno želim da ga iznenadim odlaskom u šetnju na neko posebno mesto ili da uradimo neke nove stvari, ali mi ništa ne pada na pamet, pa ako biste mogli da predložite nešto?

inteen: Draga tinejdžerko, dali si zaista jako malo podataka. Ne znam koliko ste zajedno, odakle ste, pa čak ni koliko vam je godina. Međutim, i da si detaljnije opisala vaš odnos, teško da bih mogla da znam koje su to “stare stvari” koje ste radili, da bih mogla da sugerišem nešto novo. Sama si dala dobar predlog: da ga odvedeš u šetnju na neko posebno mesto a gde, to samo ti možeš da proceniš (možda da odete tamo gde ste se upoznali ili jedno drugom prvi put rekli da želite da budete zajedno). Ti ga najbolje poznaješ pa ne bi trebalo da ti predstavlja problem da shvatiš šta će ga obradovati. Možeš, takođe, i da ga iznenadiš nekom sitnicom. O tome smo već pisali. Recimo, kupi ram i u njega stavi zajedničku fotografiju na kojoj je ovekovečen neki za vas bitan trenutak (prvi poljubac, važan izlazak…).
Povedi ga na omiljeni sladoled ili šejk, pokloni mu čokoladu koju obožava ili nešto slično. Na taj način daćes mu do znanja da si zapamtila šta voli. Najvažnije je da mu pokažeš koliko ti je drago što ga vidiš. Kaži mu da ti je nedostajao, jedva si čekala da dođe, iskaži svoja osećanja… Držite se za ruke, šetajte, pričajte, razmenjujte nežnosti. To je ono što će mu najviše značiti i sigurno će vreme koje provedete zajedno biti prelepo. Uživaj. Srećno!

Piše: Ivana Todorović, psiholog

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website