Mislim da počinjem da se sviđam jednom dečku koji ima devojku

0
0
  • Guest postavljeno 09/07/2017 19:42

Bila sam sa nekim dečkom u kombinaciji, viđali smo se i sve, on se mn zapravo i sviđao i znao je to al nije baš mario… On je sad već duže vreme sa devojkom, oko 8 meseci, ali imam osećaj da je počeo da oseća nešto prema meni, stalno mi gleda priče na storiju i tako, al’ nzm kako da budem sigurna, i šta da radim…

inteen: Draga čitateljko, već smo više puta savetovali tvoje vršnjakinje da ne pokušavaju da unište nečiju vezu. Ako on ima devojku, i to već 8 meseci, znači da među njima postoje emocije, pa ne bi bilo lepo da se ti umešaš. Zamisli kada bi se tebi desilo tako nešto, kada bi neka druga devojka pokušala da se upetlja u tvoj odnos sa momkom. Takve stvari se ne rade, a često i ne ispadnu baš onako kako smo zamislili. Onog trenutka kad više ne bude želeo da bude sa njom, on će joj to i reći i tek pošto bude slobodan, ti možeš da preduzmeš izvesne korake kako bi uvidela da li mu se sviđaš. Najbolje bi, u tom slučaju, bilo da otvoreno porazgovarate. To je jedini način da sa sigurnošću otkriješ šta on misli.
Međutim, to što ti taj momak gleda priče na Storyiju ne mora da znači da gaji osećanja prema tebi. Moguće je da ga interesuje šta radiš, s kim se viđaš, ali ne i da tu postoji nešto dublje. Osim toga, bili ste u kombinaciji, znao je da ti se dopada, a nije preduzeo ništa. Imao je priliku da s tobom ostvari trajniji odnos, ali ga to očigledno nije zanimalo. Ne znam koliko je pametno da ponovo budeš sa njim, čak i kada bi on hteo. S obzrom na to da ni ranije nije mnogo mario za tvoja osećanja, ne vidim zašto bi sada bilo drugačije. Moj ti je savet da se potrudiš da ga zaboraviš. Na raspustu si. Imaš šansu da upoznaš nove ljude. Izlazi, druži se. Postoji velika mogućnost da ćeš sresti nekog zanimljivog dečka koji će biti vredan tvoje pažnje i uzvratiti ti na isti način, upravo onako kao što i zaslužuješ. Srećno!

Piše: Ivana Todorović, psiholog

 

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website