Da li bi vama bilo smešno kad biste videli devojku koja je visoka 155cm i dečka od 192cm?

0
0
  • Guest postavljeno 11/07/2017 16:14

Da li bi vama bilo smešno malo na neki način kad biste videli devojku koja je visoka 155cm i dečka od 192cm da šetaju zajedno ulicom… Msm ono kao da on šeta dete a ne devojku, ili samo imam malo kompleksa zbog visine.

inteen: Draga čitateljko, sve je stvar ukusa. Neki momci vole niže devojke i pored visokih se ne osećaju prijatno i zaštitnički, što im je vrlo bitno. Drugi opet vole visoke, a ima onih kojima je to potpuno svejedno. Ne treba da imaš kompleks zbog toga. Ukoliko se ti i tvoj momak volite i lepo vam je, zaista ne treba da razmišljaš o tome ko šta misli, nego da uživaš u svojoj vezi. Nekome će možda biti smešno, pa šta. To su uglavnom ljudi koji nemaju pametnija posla i svoj život pa se petljaju u tuđi. Kako se ne bismo ponavljali, molimo te da pročitaš naše tekstove Da li je moguće da momci neće da budu sa mnom jer sam jako niska? i Da li je u vezi bitna visina?. Pozdrav i srećno!

  • You must to post comments
0
0

Po meni vecina tih niskih devojaka su sa visokim momcima samo da bi bile primecene, naravno ima i onih koje nisu takve i koje su potpuno okej

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website