Imam redovno odnose sa dečkom i sada mi prvi put kasni, a test je negativan

0
0
  • Guest postavljeno 13/07/2017 11:33

Zdravo imam 17 god imala sam odnose sa dečkom više puta i nikad nije došlo do problema sem ovaj put. Imali smo odnose pre 4 nedelje i trebalo je da dobijem ali mi kasni otprilike 15 dana, radila sam test za trudnoću 3 puta i uvek je bilo negativno i imali smo zaštitu. Govore mi svi da je od stresa, postoji li još neki razlog?

inteen: Draga čitateljko, ukoliko je sve bilo baš ovako kako si opisala, korisitili ste zaštitu, nije bilo nikakvih iznenađenja i pravilno si uradila test i to 3 puta, onda nema bojazni od toga da si u drugom stanju. Nije retkost da se dese neke nepravilnosti u ciklusu, pogotovo u tinajdžerskom uzrastu, kada još uvek postoji hormosnki disbalans. Ako si bila pod stresom, vrlo je moguće da je to uzrok datog problema. Možeš pročitati i naš tekst 5 razloga zašto ti kasni menstruacija, da bi videla šta još može uticati na to.
Možda si sad već dobila i smirila si se. U svakom slučaju, ako posle ovoga sve bude normalno, ne treba da brineš. U suprotnom se obrati ginekologu jer jedino on može da utvrdi o čemu se radi. A s obzirom na to da upražnjavaš seksualne odnose, ginekološki pregledi bi trebalo da postanu sastavni deo tvoje redovne brige o zdravlju. Srećno!

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website