Odgovor potraži u rubrici U POVERENJU

0
0
  • Guest postavljeno 15/07/2017 18:13

Hej, pišem vam prvi put i nadam se da ćete mi odgovoriti. Pre jedno dve-tri godine imala sam dosta porodičnih problema i bila sam u više situacija kad gledam moje roditelje kako se svađaju. Posle toga sam se mnogo promenila, prošla sam kroz dosta toga u svakom smislu iako imam samo 16 godina.
E, sada, problem je u tome što sam ja nekako drugačija od svojih vršnjaka i, kako da kažem, zrelija. Ne prija mi njihovo društvo, mislim, ne da mi ne prija, nego imam drugaricu, ali ja njoj ne mogu skoro ništa da kažem, jer je detinjasta, kao i većina njih koje su moje godište.
Dosta njih me je muvalo, ali sve mi se to nekako čini detinjasto. Uvek su me privlačili malo stariji od mene i druženje s njima mi je uvek više prijalo. Sad ne znam šta da radim, ne mogu nikako da se promenim po tom pitanju, plus mi kažu svi da mnogo zrelo razmišljam, ne znam da li je to u redu.

inteen: Draga čitateljko, tvoje pitanje nije za ovu rubriku. Molimo te klikni na OTVORENO O SVEMU, a zatim i na U POVERENJU i tamo te čeka odgovor, te nam, ako ti nije teško, ovde u komentaru ispod našeg napiši da si se snašla. Mi ćemo tvoje pitanje izbrisati iz SEXOLOGIJE, jer je tvoj problem sasvim drugačije prirode, pa da ne bunimo ostale. Mnogo ti hvala i piši šta god da te muči, a možeš nam javiti i kako se stvari dalje odvijaju.

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website