Brinem da zbog masturbiranja dečku neću biti dovoljno “uska”

0
0
  • Guest postavljeno 17/07/2017 01:11

Imam 17 godina a moj dečko 18. Jako želim da spavam sa njim ali me nešto malo kopka. Masturbiram i dok to radim ponekad gurnem u sebe prst ali samo jedan i ne znam da li je moguće da sam tako probila sebi himen tj. bojim se da mu neću biti dovoljno ,,uska” a želim da on uživa u tom seksu isto koliko ću i ja uživati sigurno. Možda sam sada široka zbog tog prsta? Molim vas da mi odgovorite, hvala unapred!

inteen: Draga tinejdžerko, nema razloga za bojazan. Jedino što je moglo da se desi prilikom masturbacije jeste da si probila himen, ali nema šanse da si se proširila. Najbolje bi bilo da porazgovaraš sa dečkom. Ukoliko, pak, ne želiš da mu otkriješ da se samozadovoljavaš, to je druga stvar. Odluka je na tebi, ali on svakako neće razmišljati o tome i uživaće u seksu podjednako kao i ti.
Koliko sam shvatila, tebi će s njim biti prvi put, tako da možda neće biti baš onako kako očekuješ jer ćeš verovatno biti nervozna i osećaćeš izvesnu nelagodnost i slabiji ili jači bol. Već smo pisali o tome, pa znaš da su te stvari individualne. U svakom slučaju, pre nego što stupite u intimne odnose, dogovorite se oko vida kontracepcije koji ćete koristiti. Vodi računa o sebi i nemoj da rizikuješ.

Piše: Ivana Todorović, psiholog

  • You must to post comments
0
0

Pa moguće i da nisi, ali mislim da tvom dečku neće smetati, ili ako sednete i porazgovarate pre odnosa šta ti smeta i šta misliš da je dobro, onda ćeš znati šta da radiš.  To nije veliki problem, to je sasvim normalno.

  • You must to post comments
0
0

Naravno da nisi siroka zbog tog prsta, o boze

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website