Identično pitanje

0
0
  • Guest postavljeno 17/07/2017 18:27

Imala sam odnos sa dečkom sa kondomom a kasnije istog dana bez i kasni mi 9 dana. Drugi put je izbacio spermu van tela nije došlo ni do kakvog kontakta, a meni nije prvi put da ovakvo kasni koje su mogućnosti?

inteen: Draga čitateljko, svaki put kada spavaš sa dečkom, a ne koristiš zaštitu, rizikuješ da ostanes u drugom stanju. Zato ti najiskrenije savetujem da ti se to NIKAD više ne ponovi. Nisi pojasnila da li je drugi odnos usledio odmah nakon prvog, da li se on u međuvremenu istuširao itd. Zbog toga je vrlo teško davati bilo kakve prognoze. Kako smo već odgovorili na identično pitanje, molim te da pročitaš članak Jel’ mogu ostati u drugom stanju ako imam odnos bez zaštite i dečko ejakulira van mene?
Ipak, s obzirom na uzrast u kome si, neredovni ciklusi nisu retka pojava. Može ti pomoći naš tekst 5 razloga zašto ti kasni menstruacija. Ukoliko još nisi dobila, možeš uraditi test za utvrđivanje trudnoće, a ako jesi, onda ti je ovoga puta laknulo. No, neka ti ovo bude lekcija, pa ubuduće budi oprezna i uvek koristi kontracepciju. Srećno!

Piše: Ivana Todorović, psiholog

  • You must to post comments
0
0

Moguće je da i da nisi trudna, odnosno da ti je sve do ciklusa, ali najbolje je da uradiš test da i proveriš. Ne treba se upuštati u to i ovako kasni, bolje je da na vreme proveriš.

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website