Nakon maženja s dečkom, videla sam krv na gaćicama

0
0
  • Guest postavljeno 18/07/2017 00:31

Zdravo, sinoć sam se videla sa dečkom i malo smo preterali, nevina sam. ali kada sam došla kući, zatekla sam malo krvi na gaćicama. Da li to sad znači da sam izgubila nevinost ili? ?

inteen: Draga čitateljko, kako nisi napisala šta podrazumevaš pod tim “malo smo preterali”, ne mogu konkretno da odgovorim na tvoje pitanje. S obzirom na neiskustvo, možda je došlo do neke manje povrede zbog koje ti se pojavila krv na gaćicama. Međutim, nije isključeno ni da ti je dečko probio himen. Ukoliko je došlo do penetracije ili ste se intenzivnije mazili, moguće da se i to desilo. Da se ne bismo ponavljali, pročitaj naše članke: Da li je moguće imati seks, a da ne pukne himen?, Kako i kada se gubi nevisnost? i Šta je himen.
U svakom slučaju, to što sada možda nemaš himen i nije od presudnog značaja. Tek kada odlučiš da spavaš sa nekim i predaš mu se prvi put, suštinski gubiš nevinost. Nisi rekla ni koliko vam je godina, pa ne mogu da komentarišem ni to da li je ili nije vreme za seksualne odnose. No, kada to toga dođe, blo sa ovim, bilo sa nekim sledećim dečkom, ne bi bilo loše da sa njim popričaš o svemu. Pošto ćete biti dovoljno bliski da imate seks, treba da budete i dovoljno otvoreni da razgovarate na razne teme. Srećno!

Piše: Ivana Todorović, psiholog

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website