Da li dečku koji je bio pijan da kažem da smo se smuvali?

0
0
  • Guest postavljeno 24/07/2017 20:00

Smuvala sam se sa jednim dečkom na rođendanu. On je bio pijan, on se i ne seća šta je radio, inače on je mene smuvao. Da li treba da mu kažem da smo se smuvali ili ne? Ja bih volela da budem sa njim, mnogo mi je simpatičan i dobar, a imamo 18 godina.

inteen: Draga čitateljko, nije moguće da se on baš ničega ne seća. Možda se samo pravi, a onda je pitanje zbog čega. Ukoliko ti je pričao neke lepe stvari, govorio ti da te voli i sl, znaj da je svakako preterivao. Pročitaj naš tekst Da li da verujem dečku kada je pod dejstvom alkohola? jer smo već opširnije pisali na tu temu.
E sad, svaki slučaj je individualan pa postoji verovatnoća da mu se dopadaš, te da ima iste želje kao i ti. Dakle, ima šanse da budete zajedno. Pošto on ne daje nikakve signale, moraćeš da napraviš prvi korak. Kada nađeš zgodnu priliku, reci mu da želiš da popričate. Budi otvorena. Onda mu ispričaj šta se dešavalo na toj rođendanskoj zabavi. Ukoliko misliš da je u redu, možeš mu reći i da ti je bilo lepo. Potom ga pitaj šta on misli o svemu tome. Na osnovu njegove reakcije biće ti jasno da li je zainteresovan za tebe ili ne. Tako ćeš znati kako dalje da se ponašaš i u kom smeru da nastaviš razgovor. Komunikacija uživo je najbolja jer ćeš na njegovom licu jasno pročitati šta mu je u glavi. Ako mu se sviđaš, možda usledi i neki poljubac. U svakom slučaju, tada bi on trebalo da povuče sledeći potez. Vidiš li da od toga nema ništa, možeš sve da okreneš na šalu. Na taj način situacija neće biti neprijatna i moći ćete da nastavite da se družite. Srećno!

Piše: Ivana Todorović, psiholog

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website