Spavala sam sa dečkom prvi put ali nije bilo krvi

0
0
  • Guest postavljeno 26/08/2017 13:35

Spavala sam sa dečkom prvi put, malo me je bolelo, bilo je više prijatno, ali nigde nije bilo krvi. Moj dečko je u trenutku pomislio da ja nisam bila nevina pošto su njegove bivše devojke pre mene krvarile. Posle toga, kada smo spavali drugi put (tačnije nismo mogli) jer je mene mnogo bolelo i krvarila sam… Da li je to normalno i da li imate neki savet?

inteen: Draga tinejdžerko, nije OK što je tvoj dečko posumnjao da nisi nevina zato što tokom prvog seksa nije bilo krvi. To se dešava i u tome nema ničeg neobičnog. Međutim, ono što se meni ne dopada jeste činjenica da je on uopšte mogao da postavi takvo pitanje. Vrlo je važno da između tebe i momka sa kojim si postoji duboko poštovanje i poverenje. To su primarne stavke kada donosiš odluku da ćeš spavati sa nekim. On mora da shvati koliko je bitno to što si se rešila na taj korak baš sa njim, a ne da polemiše oko toga šta i kako je bilo s njegovim bivšim devojkama. Savetujem ti da sa njim porazgovaraš o tome i skreneš mu pažnju da veza mora da se neguje kako bi uspela, te da u njoj nema mesta za ljubomoru i sumnjičenja.
Što se drugog dela posta tiče, kao što sam već rekla, to je sasvim normalno. Kako se ne bismo ponavljali, pročitaj naše članke Da li je moguće imati seks a da ne pukne himen?, Kad i kako se gubi nevinost? i Šta je himen, a možeš preporučiti i momku da ih pogleda kako bi naučio nešto. To mu može biti dobra lekcija za ubuduće. Uživaj u svojej vezi sve najbolje.

Piše: Ivana Todorović, psiholog

  • You must to post comments
0
0

Da li bi prvi seks manje boleo kada bih se napila? Pošto smo decko i ja pokušavali bez pića i zaboli me svaki put. Takođe me zanima da li bi mi pomogle neke tablete za opuštanje mišića? Hvala unapred.

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website