Odgovor potraži u rubrici U POVERENJU

0
0
 • Guest postavljeno 29/09/2017 20:29

Ćao, mnogo puta ste mi pomogli ali sad sam u dilemi da li je moje pitanje za Sexologiji ili za rubliku U poverenju. Osećam se kao neki čudak. I moje bliske drugarice i misle da jesam, koje su upućene u moj problem. Imam ponekad čudne osećaje. Verujem u paranormalno ali ne toliko da sam opsednuta time. Imam osećaje da me neko posmatra, da me neko prati i stvarno tako bude. Kada imam nekad loš predosećaj, stvarno se nešto loše desi, ali najgore od svega toga je kada sanjam. Sanjala sam par puta slično, kada predvidim šta će da bude ili šta se dešava a da o tome lično ništa ne znam. Drug mi je bio na rođendanu i nismo se čuli dok je bio tamo, ja sam legla i sanjala da mu nije bilo dobro da bih ujutru saznala da je mu i nije bilo dobro. Sanjala sam par puta u toku noći da mi se simpatija javila da bih ujutru kada se probudim videla da imam stvarno poruke od njega. Takođe, imam stalno deja vu, bar jednom mesečno. Ponekad me stvarno to nervira, jer sam se navikla i kad sanjam da mi se simpatija javila, nema tog uzbuđenja kad vidiš njegovu poruku, nego jednostavno znaš. Pa razmisljam koji sam ja čudak. Ne verujem da to može da se spreči ali me zanima šta o tome misle drugi ljudi, a da ne znaju ko sam ja. Takođe bih volela da ko god ovo pročita, napiše u komentaru šta misli o tome da li sam čudak ili ne? Pozz!

inteen: Draga čitateljko, tvoje pitanje nije za ovu rubriku. Molimo te klikni na OTVORENO O SVEMU, a zatim i na U POVERENJU i tamo te čeka odgovor, te nam, ako ti nije teško, ovde u komentaru ispod našeg napiši da si se snašla. Mi ćemo tvoje pitanje izbrisati iz SEXOLOGIJE, jer je tvoj problem sasvim drugačije prirode, pa da ne bunimo ostale. Mnogo ti hvala i piši šta god da te muči, a možeš nam javiti i kako se stvari dalje odvijaju.

 • You must to post comments
0
0

Meni se cesto desava da mi se neke situacije ponavljaju, kao da sam ih vec dozivela! Nisi jedina!

 • You must to post comments
0
0

To se i meni po neki put desavam .Misli da je to vise kao neka vrsta teorije zavere.Meni se nekad cini  kao da , nesto sto sam nprj. Uradila kao da sam to negde videla ranije ne znam kako najtacnije da ti objasnim. Pročitala sam negde da je to zbog doga sto u paralernom univerzumu osobe koje su isto kao i mi .To rade pre nas. 

 • You must to post comments
0
0

Nisi jedina i ja imam osecaj kada legnem da spavam da me neko posmatra. Imala sam situaciju da sanjam nesto i posle nekog vremena kao da sam vec videla to i znam napamet sta ce da se desi nekoliko puta se zapitam da li se to stvarno desilo pa sam sanjala ili kontra.. ali mislim da je to sve do psihe

 • You must to post comments
0
0

jaoooj…ja bih se plašio da mi se to dešava

 • You must to post comments
0
0

Vrh…

 • You must to post comments
0
0

Blago tebi!

 • You must to post comments
0
0

Strasno

 • You must to post comments
0
0

paaaaaa…nije baš normalno

 • You must to post comments
0
0

Uzas!

 • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website