Odgovor potraži u rubrici U POVERENJU

0
0
  • Guest postavljeno 28/08/2017 11:27

Imam 15 godina i nisam debela, ali počele su da mi se pojavljuju strije na butinama i zadnjici, a i imam mnogo celulita. Da li možete da mi kažete šta bih mogla sad da treniram i kojom bih fizičkom aktivnošću trebalo da počnem da se bavim i da li je kasno jer imam već 15 godina. Kad god pomenem sestri da želim nešto da treniram, ona mi kaže da niko neće da me primi sad i obeshrabri me. Baš bih volela nečim da se bavim jer sam shvatila koliko je fizička aktivnost važna.
P.S. Ovo pitanje sam postavila u rubrici u poverenju pre nekoliko dana,ali zbog Vašeg odgovora poslala sam ponovo ovde,nisam bila sigurna za drugu rubriku. Hvalaa! ❤?

inteen: Draga čitateljko, tvoje pitanje nije za ovu rubriku. Molimo te klikni na OTVORENO O SVEMU, a zatim i na U POVERENJU i tamo te čeka odgovor, te nam, ako ti nije teško, ovde u komentaru ispod našeg napiši da si se snašla. Mi ćemo tvoje pitanje izbrisati iz SEXOLOGIJE, jer je tvoj problem sasvim drugačije prirode, pa da ne bunimo ostale. Mnogo ti hvala i piši šta god da te muči, a možeš nam javiti i kako se stvari dalje odvijaju.

  • You must to post comments
0
0

Ii,takođe da pitam,kako još mogu da uklonim strije?

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website