Uska sam i svaki put kad spavam sa dečkom, krvarim

0
0
  • Guest postavljeno 31/08/2017 01:47

Veoma sam uska, i svaki put krvarim kada spavam sa dečkom, a nisam nevina. Šta da radim?

inteen: Draga čitateljko, veličina i rastegljivost vagine je veoma individualna stvar. Neke devojke su baš uske, neke su široke, nekima je problem da uopšte imaju odnose zbog toga. Nisi navela koliko si puta do sada imala seks i da li je to zaista bio ceo odnos ili si odustajala posle nekoliko minuta jer te je bolelo ili ti je bilo neprijatno.
Ovako na pamet rekla bih da će krvarenje verovatno uskoro prestati, odnosno, da ćeš se posle izvesnog vremena malo raširiti i da će biti sve u redu. No, to ipak ne mogu da tvrdim, jer je moguće (mada se retko dešava) da si zaista preuska i da tvoj dečko, na primer, ima malo veći penis. Ako je tako, predložila bih odlazak kod ginekologa. On će ti najbolje reći kakva je situacija “tamo dole”, da li postoji neki razlog za brigu ili samo treba da budeš malo upornija i strpljiva dok se ne uhodate. U svakom slučaju bolje je da te pregleda neko stručan. Kada budeš znala da je sve OK i nemaš zbog čega da brineš, moći ćeš i potpuno da se opustiš tokom seksa, a samim tim će ti i mišići biti relaksiraniji, pa ćeš biti i malo šira, pošto se nećeš grčiti, što je sada slučaj jer ti je frka od krvarenja.
Dakle, najverovatnije nije ništa problematično, ali je najbolje da se obratš lekaru. Ionako, kao seksualno aktivna osoba, treba redovno da posećuješ ginekologa. Pa taman neka ti ovo bude povod za prvu posetu. Srećno.

Piše: Jovana Vuković, psiholog

  • You must to post comments
0
0

Ne mora da znaci da se radi samo o tome da si uska, krvarenje moze biti znak i neke infekcije, mozda decko nije dovoljno nezan kada prodire, a ti pri tome mozda nisi dovoljno vlazna…mozda nisi dovoljno opustena u toku odnosa.

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website