Nisam sigurna u svoja osećanja

0
0
  • Guest postavljeno 09/09/2017 21:09

Zdravo! Imam 16 godina i do sada nisam imala dečka. Razlog tome je što imam određene kriterijume i ne bih bila u vezi “bilo sa kim”. Nisam baš iskusna u muvanju, što se iz priloženog da primetiti. Međutim, pre nekog vremena me je neko zainteresovao (ne mogu da kažem da li mi se dopada jer nisam sigurna u to, ali neprestano mislim o njemu). Neko vreme smo se dopisivali, ali ništa se ozbiljno nije desilo i to naše dopisivanje je prestalo. Ne znam da li sam ga uvredila nekim svojim postupkom. Malo mi je glupo da se ja njemu javim jer je on prestao da piše, tako da ne bih želela da mu dosađujem, a ni sama nisam sigurna u svoja osećanja. Šta mi savetujete?

inteen: Draga tinejdžerko, možeš, naravno, neki put da ga pozdraviš, pitaš ga šta radi i slično. I sama kažeš da nisi sigurna šta osećaš. Možda je i on u nedoumici. Isto tako, možda postoji i neka druga devojka, koja mu je privukla pažnju, pošto se između vas dvoje nije desilo ništa ozbiljno. Čak i da je tako, nije smak sveta, jer ti očigledno nisi zaljubljena. A možda je i samo veoma zauzet, počela je škola, nisi rekla da li nešto trenira, ide na kurs jezika…
Prvenstveno moraš da shvatiš šta želiš da bi znala kako da nastupiš. No, nije isključeno ni da se tebi uskoro svidi neki drugi momak. Veoma je lepo što nećeš da budeš u vezi bilo sa kim. To je ispravno razmišljanje i nemoj da ga menjaš. Neko je zaljubljivije prirode, a nekome treba više vremena da mu se neko dopadne. Budi dosledna sebi i vremenom će naići dečko koji će te dublje zainteresovati i uzvratiće ti na isti način. Srećno!

Piše: Ana Slavković, psiholog (http://www.mirnakuca.com)

  • You must to post comments
0
0

Draga nemas sta da izgubis ako mu se javis. Mozda misli da ga ne zanimas pa ne zeli da te smara. Pokusaj,a vremenom ces shvatiti da li zaista nesto osecas prema njemu.

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website