Identično pitanje

0
0
  • Guest postavljeno 10/09/2017 10:23

U vezi sam sa jednim dečkom, dugo smo zajedno, 15 meseci. Imamo jako lep odnos i lepo se slažemo, međutim on me je jedno veče pitao da probamo analni seks (ps. nevina sam), nisam mu odmah odgovorila zato što sam čitala i čula da analni seks i nije toliko prijatan. Možete li mi reći nešto više o tome i da li mogu ostati trudna ako probamo bez kondoma?

inteen: Draga čitateljko, pošto smo već dosta puta pisali o toj temi, molimo te da pročitaš naše članke: Moj dečko traži analni seks da bih ostala nevina, ako se budemo venčali i Dečko i ja smo se dogovorili da imamo analni seks. U njima ćeš, takođe, videti zašto ti treba kondom, s obzirom na to da njegova funkcija u tom slučaju nije zaštita od trudnoće. Ako te interesuje još nešto, slobodno nam se obrati. Pozdrav!

  • You must to post comments
0
0

Moj savet ti je da nemas analni seks pre obicnog, jer zaista vecina zena ne uziva u njemu (iz mog iskustva ja licno mrzim analni) i mozda ti se nece svideti pa ces se uplasiti i imati strah kasnije. Ako ste vec toliko zajedno, onda vam nije problem da pricate o ovoj temi,a ako te on postuje postovace i tvoje odluke.

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website