Postoji li mogućnost da sam zatrudnela jer sa dečkom radim svakakve intimne stvari?

0
0
  • Guest postavljeno 13/09/2017 17:51

Pa ovako, sa dečkom sam 3 meseca, svakakve stvari radimo (intimne) ali smo se dogovorili da nećemo da spavamo, međutim on je jednom prilikom prešao svojim penisom preko moje vagine i tako malo išao po njoj, nije probio himen jer poštuje dogovor. Da li postoji mogućnost da zatrudnim ili nešto slično, još uvek ne znam da li mi kasni jer ne treba da dobijem ali je krenuo da me svaki dan boli onaj “donji” stomak, pitanje je malo glupo ali nisam toliko iskusna i pročitala sam na sajtu ovde pre nego što svrši da postoji  nešto…

inteen: Draga čitateljko, pretpostavljam da si i do sada imala neke simptome pred menstruaciju i svakako znaš da je bol u predelu donjeg stomaka jedan od znakova da ti se bliži ciklus.
Devojka može da zatrudni jedino ukoliko dođe do oplođenja jajne ćelije. Kažeš da tvoj dečko nije ejakulirao, pa je to nemoguće. Istina, presemena tečnost može da sadrži spermatozoide i svaki kontakt između penisa i vagine predstavlja potencijalnu opasnost, ali je verovatnoća minimalna. Vi niste imali seksualne odnose, pa ako su se stvari odvijale upravo onako kako opisuješ, onda nisi u drugom stanju. S obzirom na to da ti mesečnica i ne kasni, ne treba da paničiš. S druge strane, ne budeš li dobila u očekivanom periodu, uvek možeš uraditi test za utvrđivanje trudnoće. Ubuduće se nemojte igrati. Preporučljivo bi bilo da čak i pri tako intimnom maženju koristite zaštitu. Čuvaj se! Srećno.

Piše: Ivana Todorović, psiholog

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website