Mene i moju devojku zanima seks u javnosti

0
0
  • Guest postavljeno 04/11/2017 22:56

Poštovani, imam 18 godina i mene i moju devojku jako zanima seks u javnosti, da li imate predloge i savete na datu tematiku?

inteen: Dragi čitatelju, nije nam baš najjasnije kakve predloge tražiš. Mi ti sigurno ne možemo govoriti o tome gde i kako se to radi. Ovaj sajt nije mesto na kom se obrađuju takvi sadržaji. Ti i tvoja devojka bi trebalo da budete dovoljno maštoviti i smeli da to i ostvarite.
U svakom slučaju, imaj na umu da je to nelegalno, te da treba da budete veoma pažljivi da vas neko ne uhvati. I što je najvažnije, trudite se da to ne radite negde gde biste, eventualno, mogli da ugrozite nekog. Recimo, bilo bi veoma ružno da vas deca uhvate na delu, jer bi to moglo da ih istraumira i ostavi trajne posledice na njih. U redu je da uživate, ali isto tako budite svesni da morate voditi računa i o drugima. Zato bi možda za početak bilo najbezbednije da to uradite uz prozor svoje sobe, na sopstvenoj terasi ili u dvorištu. U tom slučaju ipak ste na svojoj teritoriji, ali ćete ostvariti i svoju želju, jer je ambijent dovoljno javan i situacija dovoljno riskantna da bi i uzbuđenje bilo veće. A to je, pretpostavljamo, cilj čitave akcije.

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website