Imala sam analni seks sa dečkom

0
0
  • Guest postavljeno 10/11/2017 19:44

Ćao inteen! Imam 16 godina i imala sam analni seks sa dečkom, to mi je bio prvi put i dopalo mi se. Posle toga anus se zatvorio, ono što ne bih volela jeste da mi ostane rupa pozadi jer će mi biti jako neprijatno… Tražila sam na internetu ali nisam našla odgovor na moje pitanje posle kog puta se anus više ne zatvara i ostaje u tom otvorenom položaju? I da li postoji neka mogućnost da se dobije infekcija?

inteen: Drago dete, nije mi najjasnije odakle ti uopšte ideja da u tim godinama imaš analni seks. Očigledno ne znaš ništa o tome i nisi se informisala ni o čemu. Nisi uopšte objasnila da li si već stupila u intimne odnose sa dečkom. Moj ti je savet da to ne radiš. Da bi partneri došli do tog stepena u vezi, mora proteći mnogo vode.
Odnos se postepeno gradi, a dvoje se odlučuju na prvi seks tek nakon što se zavole, stvore bliskost i poverenje i apsolutno su sigurni da je došlo vreme za to, te da pored sebe imaju pravu osobu. Ti si izgleda preskočila sve te faze i ishitreno i bez ikakvog znanja o tome uletela u nešto što zaista nije primereno tvom uzrastu. Naravno da su moguće infekcije. Prilikom svake vrste seksa neophodno je koristiti zaštitu, najbolje kondom jer on štiti i od polno prenosivih bolesti. Na osnovu tvog pitanja vidi se da nemaš pojma o čemu govoriš, a upustila si se u tako nešto. Kao da nisi ni razmišljala, nego si to uradila eto tako. Možda zvučim pregrubo, ali to su činjenice. Ne znam da li je momak vršio pritisak na tebe, ili si čula neke priče od drugarica, ili si sama, naivno, rešila da napraviš taj korak, ali moje je mišljenje da treba da porazgovaraš sa dečkom i to više ne radiš, za sada. A ukoliko si rešena da nastaviš s tim i ne obazireš se na moje reči, imaj na umu da analni seks spada u grupu najrizičnijiih seksualnih odnosa, tako da treba da preduzmeš sve mere da ostaneš zdrava i čuvaš se. Ne bi bilo loše ni da posetiš ginekologa. Sa njim možeš razrešiti sve svoje dileme. Pročitaj i naše tekstove Dečko i ja smo se dogovorili da imamo analni seks i Šta je to oralni a šta analni seks? . Dobro razmisli o svojim potezima. Pozdrav i sve najbolje!

Piše: Ivana Todorović, psiholog

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website