Upražnjavam analni seks da bih sačuvala nevinost do braka

0
0
  • Guest postavljeno 13/11/2017 22:28

http://inteenmagazine.com/sexologija/pitanje/seksologija-681/ U vezi toga, mi smo već dve godine u vezi i prošli smo mnogo vode da bi došli do toga, razlog zašto sam stupila u takav odnos je zato što sam nevina i ne planiram da je izgubim pre udaje, jednostavno kod mojih roditelja je to bitno… Za sada nemam nikakve infekcije i bakterije i naravno da sam se informisala o tome, čitala sam mnoge teme o tome, takođe ovde napisane, koristili smo zaštitu, naravno.

inteen: Draga tinejdžerko, najvažnije je da stvari postavimo na odgovarajuće mesto. Zato ću odmah morati da te razočarama, ali i analni seks je seks i ti ni nakon njega, u psihološkom smislu, više nisi nevina. Suština nevinosti nije u tome da imaš himen. Imaj na umu da devojčica može biti rođena i bez njega, što svakako ne znači da nije nevina. Poenta je da zaista ostaneš netaknuta do braka, da se “ne daš” nikome. To što govoriš je veoma licemerno, izvini ponovo ako sam preoštra, jer ti se ne čuvaš za onoga pravog za koga ćeš se udati, već si počela da upražnjavaš intimne odnose.
Čak i ukoliko sa sadašnjim dečkom planiraš budućnost, to što radite nije ispravno, ako je tvoj cilj da u brak uđeš nedirnuta. Ne verujem ni da bi tvoji roditelji pozitivno odreagovali kada bi znali na koji način štitiš “nevinost”. S druge strane, imaš pravo da odlučiš da imaš analni seks (kao i bilo koju drugu vrstu seksa i pre udaje) i praktikuješ ga, ukoliko ti prija i na to te niko ne nagovara i ne vrši pritisak na tebe. Moje mišljenje je u tom smislu irelevantno. Neke žene to ne vole, neke u njemu uživaju. To je individualna stvar i pitanje je izbora. Znaš i sama da je kod homoseksualaca to glavni vid seksualnog odnosa. Dakle, niko ne može u tvoje ime odlučiti šta ćeš ti u seksu raditi, može te samo posavetovati. Ali, ne zavaravaj se da analnim seksom čuvaš nevinost. Ti si imala seks. Pročitaj naš tekst Moj dečko traži analni seks da bih ostala nevina, ako se budemo venčali, gde ćeš pronaći dodatne informacije na ovu temu. Dobro razmisli o svemu. Vodi računa o sebi i sve najbolje!

Piše: Ivana Todorović, psiholog

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website