Koliko je naš seks bezbedan ako spavamo bez kondoma?

0
0
  • Guest postavljeno 19/11/2017 22:19

Ovako, imam odnos bez zaštite zato što nemamo uvek prezervativ kod sebe, a prosto se samo desi, on pazi i nikada mu se nije desilo, ja pazim da li ostaje nešto u uretri i nemamo više odnosa u kratkom vremenskom period. On nije primetio do sada da ima presemenu tečnost, a trebalo bi da zapazi i zna, takođe pre odnosa smo se mazili i pipali tako da bih primetila zar ne? Htela sam da vas pitam da li je naš odnos bezbedan? Pitanje je naravno mog poverenja u njega, idem u medicinsku školu i učili smo o kontracepciji prekinutog snošaja koja govori da su jedino spermatozoidi koji ostanu u uretri problem, imamo 17 i god dana smo i vezi.

inteen: Draga čitateljko, nebrojeno puta smo pisali o tome da postoji opasnost od toga da devojka zatrudni uvek kada muški polni organ dođe u dodir sa ženskim. Nezaštićen seks NIKADA ne treba da bude opcija. Kondome možete kupiti i ti i on, pa ćete tako uz sebe uvek imati bar jedan, za svaki slučaj. Da se ne bismo ponavljali, pročitaj naš tekst Da li je prekid snošaja pouzdana metoda zaštite od trudnoće. Javi se ako te još nešto zanima. Pozdrav!

  • You must to post comments
0
0

Svakako koliko god da mu veruješ postoji mogućnost polno prenosivih bolesti i ono što zasigurno najmanje želiš a to je trudnoća. Najmanji problem je kupovina i nošenje kondoma zato ne vidim razlog potrebe seksa bez istog. Takođe presemena tečnost u sebi može da sadrži spermatozoide. Razmisli malo bolje o vašim postupcima ako si kao što si već i rekla đak MEDICINSKE škole kao i da imaš SEDAMNAEST godina

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website