Mazila sam se s dečkom BEZ odeće

0
0
  • Guest postavljeno 28/12/2017 16:07

Ćao. Dečko i ja smo se trljali bez odeće ali on nije ušao u mene i ja sam nevina, pokušao je i osetila sam bol ali znam da nije. Rekao je da će svršiti i brzo ustao, tako da nije bilo ni toga. Trebalo je da dobijem pre 2 dana ali nisam (ne dobijem baš uvek isti dan). Postoji li mogućnost za trudnoću i kolika je?

inteen: Draga čitateljko, mnogo puta smo pisali o tome da je trudnoća moguća svaki put kada muški polni organ dođe u dodir sa ženskim, pre svega zbog toga što većina muškaraca proizvodi presemenu tečnost. Međutim, postoje i drugi razlozi zbog kojih menstruacija može da kasni, a pošto se tebi to i inače dešava, pretpostavljam da ti se ciklus još nije ustalio, te da je i ovaj put to uzrok kašnjenja.
U svakom slučaju ne treba da se igraš. Pre nego što s dečkom stupiš u seksualne odnose, obavezno se informiši o svim vidovima zaštite i odaberi onaj koji ti najviše odgovara. Nezaštićen seks NIKADA ne treba da bude opcija. Pročitaj i naš tekst Da li je prekid snošaja pouzdana metoda zaštite od trudnoće?, pa će ti neke stvari biti jasnije. Objasni dečku da je neophodno da koristite kontracepciju, a o svemu tome možeš porazgovarati i sa nekom starijom osobom od poverenja (mama, baka, drugarica, tetka…) ili se, što bi bilo najbolje, obrati ginekologu. Veliki pozdrav i srećno!

Piše: Ivana Todorović, psiholog

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website