Nepravilno postavljena pitanja

0
0
  • Guest postavljeno 09/11/2016 14:13

Volela bih da znam zašto vam treba nedelju dana i više da odgovorite na pitanja? Zamolila bih vas da odgovorite na ovo pitanje i da ga ne izbrišete, jer ne zanima samo mene već verovatno sve čitaoce vašeg sajta.

inteen: Draga čitateljko, sva postavljena pitanja se vide na prvoj stranici rubrike SEXOLOGIJA. Najstarije neodgovoreno pitanje je od 6. novembra, što znači od pre 3 dana.
Da bismo odgovorili na pitanje, ono mora biti pravilno postavljeno. Nepravilno postavljena pitanja su, recimo, ona koja se nalaze u komentarima. Zato molimo i tebe i sve ostale čitaoce da postave pitanje u odgovarajućoj rubrici, a tim naših psihologa potrudiće se da odgovori u što kraćem roku, kao i do sada.
Ukoliko tvoje pitanje spada u rubriku SEXOLOGIJA, uđi u tu rubriku, klikni na crveni baner sa strane i postavi pitanje, a ono će se odmah pojaviti na sajtu, na toj stranici.
Ako je pitanje za rubriku U POVERENJU, treba da klikneš na baner u obliku koverte koji se nalazi na toj stranici. Tako postavljeno pitanje dobijamo u inbox i odgovaramo u toj rubrici.
Isto tako, možeš videti da odgovaramo čak i na pitanja koja su pogrešno postavljena u SEXOLOGIJI, a tema im je za U POVERENJU. Dakle, ni to nije problem. Naravno, to naznačimo kako bi osoba koja je postavila pitanje, mogla lako da pronađe odgovor. Ima nekoliko takvih slučajeva. Pogledaj 🙂
Još jednom te molimo da postaviš pitanje kako treba i gde treba i sigurno ćeš dobiti odgovor!

  • You must to post comments
0
0

Ni meni ne odgovaraju ?

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website