Šta znači to što je dečko hteo da mi skine brus?

0
0
  • Anonymus postavljeno 07/06/2018 00:05

Zdravo, In Teen imam jedno pitanje za vas. Dečko i ja smo bili zajedno 4 meseca, pa smo napravili malo dužu pauzu zbog toga što se u poslednje vreme nismo baš najbolje slagali u vezi, sada kad smo ponovo zajedno sve je super, ali me muči nešto… Pre neko veče kada smo bili zajedno ljubili smo se i on je počeo da mi ljubi grudi i hteo je da mi skine brus.. Šta to znači? Inače, on ima 19, a ja 17 godina. Hvala unapred, najbolji ste!  <3

inteen: Draga čitateljko, situacija koju opisuješ očigledno znači da bi tvoj dečko želeo da vaša veza ode malo dalje od ljubljenja i držanja za ruke, odnosno verovatno bi želeo da spava s tobom. To ne znači da će do toga doći čim ti skine brus, ali to jeste prvi korak u približavanju seksu. Vi ste u suštini već bili 4 meseca zajedno i sada ne znam koliko ste, ali se i ta 4 meseca računaju u tom smislu da ste se upoznali, zbližili itd. On verovatno smatra da je vreme da stupite u seksualne odnose. E sada, pitanje je šta ti o tome misliš. Da li si spremna, da li želiš to, da li mu veruješ, da li si sigurna u vašu vezu ili misliš da bi mogla opet da postane loša i da raskinete itd. Deluje mi da nisi baš spremna na taj korak s obzirom da te je događaj koji opisuješ toliko zbunio i iznenadio i jako je važmo da mu to i kažes. Da ne želiš još uvek da ti skida brus, da bi volela da malo usporite, kao i da još uvek nisi spremna na seks. Ne postoji određeno vreme kada je normalno stupiti u seksualne odnose, odnosno to je sve vrlo individualno i ako se ti ne osećaš OK s tim, to je potpuno u redu. Samo je važno da istraješ u tome i da ne dozvoliš da te dečko nagovori na nešto što u suštini ne želiš.

Piše: Jovana Vuković, psiholog

  • You must to post comments
0
0

Hoce nesto vise.. Sto je i normalno ako ste ponovo u vezi. Ako ti ne prija reci mu da ne radi to.

  • You must to post comments
0
0

Sigurno hoce nesto vise. Ako tebi to smeta samo mu kazi da nisi jos sigurna u vasu vezu zbog tog raskida, pa ako te voli sacekace te da budes spremna.

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website