Imala sam odnos sa dečkom preko odeće, da li je moguće da sam trudna?

0
0
  • Daniela postavljeno 13/06/2018 06:29

Dečko i ja smo imali seks preko odeće 15.04. Oboje smo bili obučeni, ja sam imala donji veš i pidžamu,a on bokserice i pantalone. Doživeli smo orgazam oboje, ja sam bila na njemu i kada sam se sklonila videla sam da su mu pantalone mokre. Kad sam ustala osetila sam da je moja pidžama malo mokra negde oko prepona i znam da sam oko vagine bila mokra od svog orgazma. Nikad ne dobijam u isto vreme, a kako sam se dosta nervirala i bila pod stresom oko škole i proslave mog 18. rođendana, sada mi je menstruacija opet kasnila. Pošto sam bila naduvena i smetalo mi je popila sam jednu tabletu primolut-nor i posle par dana sam dobila (21.05), a inače tablete mi je prepisao ginekolog, jer sam ranije išla zbog problema sa neredovnim ciklusom. Za 10 dana opet treba da dobijem, a ja već nedelju dana osećam mučninu, ali ne povraćam i osećam blago pulsiranje u stomaku. Sada je prošlo dva meseca od kad smo imali seks preko odeće. Da li je moguće da sam trudna i da je tableta ipak izazvala menstruaciju?

inteen: Draga čitateljko, možda bi najbolje bilo da se pozabaviš ovim pitanjima sa svojim ginekologom. On prati tvoje stanje i tvoje promene ciklusa. Po njegovoj preporuci si i popila primolut-nor, pa mislim da je on najkompetentniji da ti da savet i odgonetne šta se zaista u tvom organizmu dešava.
Ne verujem da je u pitanju trudnoća, odnosno verovatnoća za tako nešto je zaista mala, praktično nepostojeća, s obzirom da se seks desio preko odeće. Ponekada se dešava da žena iako muškarac ne ejakulira u nju, ostane u drugom stanju, ali to se zaista retko dešava. Vas dvoje niste imali direktan intimni odnos već preko odeće. Ne znam koliko on preko odeće može da prodre u tebe i koliko je vaš odnos preko odeće blizu pravom intimnom odnosu. Čini mi se da se, u vašem slučaju, to ipak svodi na neki jači peting. Zato budi spokojna i za sve što ti treba nadalje obrati se svom ginekologu. Kod njega se možeš informisati i da li je hormonska terapija i dalje potrebna, u kom stepenu i na koji način, kao i o tajnama seksualnog života i korišćenju kontracepcije u budućnosti. Ne libi se da mu ispričaš o svemu što se desilo, i kako si pila lek. Srećno!

Piše: Jasna Đorđević psiholog

 

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website