Identično pitanje - Da li od analnog seksa može da se zatrudni?

0
0
  • inteen postavljeno 05/07/2018 13:27

Ćao, imam 16 godina, pre puberteta sam bila mnogo mršava jedva da sam imala 40 kilograma. U međuvremenu, počela sam da se naglo razvijam, grudi su mi se povećale i zadnjica takođe. Razvila sam se početkom osmog, krajem sedmog razreda. Poslednjih nekoliko meseci sam se naglo ugojila što je za mene čudno jer nikad nisam mogla da se ugojim, koliko god jela. Imala sam prošle godine 44, sada imam 53 i izgledam malo bolje i stoji mi nekako ta kilaža, ali stomak mi je malo otečen. Nikada nisam pomislila na trudnoću zato što sam nevina. Imala sam analni odnos sa dečkom ali čitala sam dosta o tome da ne može da se ostane u drugom stanju tokom tog odnosa.. Imam redovno menstruaciju, jedino što me tera da jedem mnogo, ali to je zbog organizma. Imate li nekakav savet u vezi toga da li je moguće da sam u drugom stanju ili ipak samo psiha utiče na mene. Hvala unapred!

inteen: Draga čitateljko, nije baš najjasnije kakve veze prvi deo posta ima sa poslednjim, odnosno kakve veze ima tvoja kilaža i izgled sa analnim seksom. A s obzirom na to da smo na isto pitanje već odgovorilim, pročitaj naš tekst Da li od analnog seksa može da se zatrudni?. Molimo I tebe I ostale pratioce da, pre nego što nam pišu, u search potraže termin koji ih zanima, kako se ne biso ponavljali. Mnoge teme već smo obradili iz različitih pespektiva i uglova. Prati nas i dalje. Pozdrav!

  • You must to post comments
0
0

Pa ako si je dobila posle analnog seksa onda sigurno nisi trudna. A i nije moguce da se ostanes trudna posle tog seksa. Ostaces trudna samo ako sperma dodje u dodir sa tvojom vaginom.
Ako si pod stresom mozes da jedes malo vise, ili ako si u PMS-u

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website