Identično pitanje - Da li bikini zona treba da bude sasvim obrijana?

0
0
  • inteen postavljeno 08/07/2018 12:27

Ovako, imam 15 godina, a moj dečko 17 (zajedno smo godinu dana) i on je za to da imamo sex, što mi je otvoreno rekao, ali ja za to nisam spremna i razume me i rekao je da će sačekati. Pokušava na neke načine da me upusti i uputi u to (pipkanje itd.) al kad mi smeta on prestane. Imam pitanje da li je bitno to kad me pipa dole da je sve obrijano ili samo prepone tj. bikini zona, ako me razumete. Zanima me da li je to bitno i da li nešto smeta i šta bi on mislio ako nije sve obrijano. Hvala unapred na odgovoru.

inteen: Draga čitateljko, odmah da naglasim da mislim da si premlada za sksualne odnose, a to dokazuje i to što pišeš da još nisi spremna. Znači, moraš da se rukovodiš svojim osećajem i nikako ne smeš da popustiš dečku zbog toga što on to želi. Nemoj slučajno podlegati tuđim pritiscima. On, s druge strane. mora da sačeka dok ti poželiš da spavaš sa njim, ako mu je zaista stalo do tebe. Isto tako, imaj na umu da čak i kada bi pristala na seksualni odnos, u svakom trenutku možeš da mu kažeš da stane i on mora da te posluša. Najbitnije je da slediš svoj tempo kako se kasnije ne bi kajala. Možeš pročitati naše članke Da li su godine odlučujući faktor u donošenju odluke o gubljenju nevinosti?, Imam 15 godina, a moj dečko 18 i ne znam da li da imam seks sa njim i Kada je neko emocionalno i fizički spreman da ima seksualni odnos?.
E sad, što se tiče izgleda tvoje intimne zone, to je tvoja lična stvar. S obzirom na to da smo dosta pisali o tome, molimo te da pogledaš članke Kako da se friziraš tamo dole, Želim da spavam sa dečkom i uklonim sve dlačice sa bikini zone i Treba li intimna zona uvek da bude uredna?.

Piše: Ivana Todorović, psiholog

  • You must to post comments
0
0

Pa neki momci vole i kada je neobrijano dole (ne kao suma, ali da ima koja dlaka). Ako pricate otvoreno o svemu ti mozes njega da pitas kako vise voli

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website