Želim da se mazim s nekim, imam seks preko odeće ili pravi seks

0
0
  • inteen postavljeno 09/07/2018 22:43

Imam 16 godina, moje drugarice imaju dečka a ja nemam, a jako bih volela da se mazim sa nekim i da imam seks preko odeće ili pravi seks, kako da smanjim svoju želju?

inteen: Draga čitateljko, mnogo puta smo pisali o tome kako naći dečka. Postoje različiti načini da se to odigra, a kada će se desiti i kakav će on biti zavisi od tebe. To si već nekako i postavila kao cilj, pa sad ostaje da budeš uporna i ostvariš ga. Za početak treba neko da ti se dopadne da bi stupila u akciju. U godinama u kojima si, devojke obično već imaju neku simpatiju koja im je manje ili više dostupna. Da li postoji neko ko ti se sviđa?
Ukoliko je to dečko koga već poznaješ, stvari će ići lakše, a naročito ako se sprijatejite i na društvenim mrežama: Facebooku, Instagramu, Snapchatu. U startu će dovoljno biti da mu se obratiš neobavezno, da ćaskate i bolje se upoznate. Posle će neko od vas istupiti i sa predlogom za izlazak. Prvi izlazak može da bude i u društvu, u grupi, dok sledeći izlasci mogu da budu udvoje, nasamo. Na tebi je da kreiraš i izabereš ono što ti više odgovara.
Možda i među drugovima momaka tvojih drugarica ima onih koji ti se sviđaju i sa kojima bi mogla da započneš druženje i komunikaciju. Ne znam da li si neko ko preferira žensko društvo ili imaš i drugove, ali svakako možeš da razmisliš o zajedničkim poznanicima, pa i da ih pitaš da li imaju u vidu nekoga za tebe.
Ono što takođe možeš da uradiš je da izlaziš više sada tokom raspusta. Idu topliji julski dani, pa će najbolji izbor, ako si u Beogradu, biti bazeni i Ada Ciganlija. Tu ima dosta slobodne interakcije, te možeš nekoga i da upoznaš.
Ono što takođe možeš da uradiš je da se priključiš radionicama iz svojih oblasti interesovanja ili nekom plesnom društvu koje ima časove i tokom leta, i gde bi mogla da upoznaš nove ljude.
Cilj je da se što više krećeš, družiš i upoznaš novo društvo i sigurna sam da će se pojaviti neko interesantan i vredan truda. Na sledećim linkovima možeš naći srodne tekstove na ovu temu:
Želim da se smuvam sa dečkom, kako to da izvedem?Imam potrebu za seksom i želim da ovaj period prestane i Nikad nisam našla dečka za vezu, mada mi je 17 godina. Želim ti mnogo sreće.

Piše: Jasna Đorđević, psiholog

  • You must to post comments
0
0

Gledaj pornice ?

  • You must to post comments
0
0

Mislim da ti je prerano da se upustas u tako nesto zato sto ta osoba mora mnogo da ti znaci i da imate poverenja jedno u drugo,mozes da zadovoljavas samu sebe za pocetak a ako budes nasla decka upoznajte se i neka prodje malo duzi period 3,4 meseca recimo i kazi mu sta mislis o tome ali ne toliko prosto da ne bi ispala laka devojka.

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website