Identično pitanje - Imala sam seks preko odeće

0
0
  • inteen postavljeno 03/08/2018 15:39

U suštini, već sam vam pisala o svojoj zabrinutosti da sam trudna iako smo dečko i ja imali isključivo seks preko odeće (ja u donjem rublju i farmerkama, on u donjem rublju i trenerci) jer sam osećala odmah nakon toga mučninu i bol u stomaku. Taj seks preko odeće desio se dan nakon poslednjeg dana menstruacije, tako da simptomi nisu vezani za to. Otišla sam kod lekara nakon nedelju dana te mučnine i doktorka mi je samo prepisala neki lek za varenje i slično i rekla mi da poradim na zdravijoj ishrani. Nakon što sam pila tablete onoliko dana koliko mi je rekla bilo mi je potpuno dobro. Dobila sam menstruaciju tačno na vreme sledećeg meseca i laknulo mi je. Međutim, meni je povremeno i dalje malo muka i boli me stomak, treba da dobijem sledeći put tek za 18 dana. Iako je ta zabrinutost na trenutak nestala, ponovo se vratila i treba mi vaše mišljenje… Tokom seksa preko odeće ni moja ni njegova odeća nije bila mokra spolja, iako smo oboje svršili, plus devica sam (17 god). Znam da je skoro potpuno nemoguće da spermatozoidi prođu čak kroz njegovu odeću i kroz moju i da tako zatrudnim, ali ipak PREVIŠE brinem i molila bih vas za mišljenje, ne mogu da spavam od brige. Seks preko odeće desio se otprilike 2/3. jula. Čitala sam da su vam drugi postavljali pitanja tipa da li su mogli da zatrudne ako su imali peting preko donjeg rublja i rekli ste im da je skoro nemoguće. Ja sam imala jak peting preko i donjeg rublja i moje i njegove odeće pa želim samo da čujem od vas da uzaludno brinem. I šta bi moglo biti uzrok tih simptoma… Hvala unapred.

inteen: Draga tinejdžerko, bespotrebno brineš. Kao što si sama navela, nemoguće je da spermatozoidi prodru i kroz odeću i kroz donje rublje. O tome smo zaista pisali nebrojeno puta (Imala sam odnos sa dečkom preko odeće, da li je moguće da sam trudna? i Da li je u redu da dečko i ja praktikujemo seks preko odeće?).
A što se tiče mučnina, moraćeš ponovo da se obratiš svojoj doktorki u domu zdravlja i ako je neophodno, obaviš dodatne pretrage. Trebalo bi da otkriješ šta je uzrok tome i otkloniš ga. Moguće da ti ne prija ovo vreme, imaš preosetljiv želudac ili ti neka namirnica pravi probleme… Ipak, važno je da saznaš šta je po sredi i time se pozabaviš. Prati nas i dalje. Pozdrav!

Piše: Ivana Todorović, psiholog

  • You must to post comments
0
0

Ako si dobila posle 2/3 jula onda nisi trudna.

  • You must to post comments
0
0

Moguce je da njegova sperma probije kroz trenerke i donji ves ona ostaje ziva 3-4 dana ali ako si devica tj. nevina ne postoje sanse da si ostala trudna zato sto njegova sperma mora dodji u odnosu sa tvojom jajnom celijom unutra ali toga nije moglo da bude zato sto si nevina mozda te stomak boli zbog stresa jer previse brines o tome ako opet odlucis da imas peting ili analni odnos pa cak i vaginalni koristi zastitu, takodje nemoj da te zbunjuje to sto dobijas na vreme ima vise slucajeva da su trudne a dobijaju svaki mesec tacno tako da bez brige nisi trudna i ne brini i tome ako te zanima jos nesto postavi pitanje odgovaracu ti u komentaru..

  • You must to post comments
0
0

ne treba da brineš da si trudna.

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website