Da li je normalno da dečko svrši nakon 10-15 minuta predigre?

0
0
  • Anonymus postavljeno 03/09/2018 12:29
Sa dečkom sam neko vreme i prešli smo na neki viši nivo, naime kad smo bili kod njega krenuli smo u predigru, ona je malo duže trajala, možda 10-15 minuta i on je svršio. Nije želeo i rekao je da je bilo slučajno, ja sam mu rekla opušteno, ali sam se malo smorila što se videlo, pa mi se još jednom izvinio. Da li je to normalna pojava? Inače, ja sam mu prva s kojom je ušao u takve odnose.
inteen: Draga čitateljko, s obzirom na to da je on tek tinejdžer i ti si prva devojka sa kojom je podelio takvo iskustvo, ta pojava je sasvim normalna. Za njega ne bi valjalo da se to ponavlja i kasnije u životu i u tom slučaju bi trebalo da se uhvati u koštac sa tim problemom, ali u ovom trenutku u tome nema ništa neobično i čudno.
Većina muškaraca tokom seksualnog života bar jednom se nađe u situaciji da doživi prevremenu ejakulaciju. To se najčešće dešava među adolescentima, ali pogađa seksualno aktivne muškarce svih godina. Preuranjena ejakulacija se vrlo često javlja tokom prvog seksualnog iskustva i to zbog straha i nervoze. Naravno, momci vremenom nauče da kontrolišu svoj orgazam.
Ne znam zašto kažeš da te je to smorilo, da li zbog toga što i ti nisi doživela vrhunac ili zato što je uopšte svršio? Bilo kako bilo, ne treba mnogo da brineš, postepeno će sve doći na svoje, uhodaćete se i početi zajedno da uživate u poljupcima i maženju. Kada budeš poželela, možeš mu suptilno pokazati kako da i on tebe dovede do orgazma. Budite otvoreni jedno prema drugom, razgovarajte slobodno o svim aspektima svog odnosa, pa i seksu, i biće sve OK.
Piše: Ivana Todorović, psiholog
  • You must to post comments
0
0

Pa kako mislis da ne svrsi ako zelis da imate potomke?

  • You must to post comments
0
0

Noramlo jer jer je neiskusan i nije uvezban, to vec ide vremenom. Nemoj odmah da se smoris, i tebi da krene da masturbira brzo bi svrsila ako si nevina

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website