Da li postoji šansa da krvarim i tokom drugog seksualnog odnosa?

0
0
  • Anonymus postavljeno 01/10/2018 21:43

Kada sam prvi put spavala sa dečkom, krvarila sam. Planiramo da spavamo ponovo, pa me zanima da li ću i drugi put krvariti, tj. da li postoje i najmanje šanse da i tokom drugog seksualnog odnosa ponovo krvarim?

inteen: Draga čitateljko, zaista smo nebrojeno puta pisali na tu temu. Objasnili smo da su takve stvari individualne. U tom smislu, može se desiti da prokrvariš i nekoliko sledećih puta, kada budeš imala seks sa dečkom, jer ti možda himen nije sasvim probijen. Isto tako, postoji šansa da krvarenja neće biti više nikad.
Kako se ne bismo ponavljali, molim te da pročitaš naše tekstove Koliko traje krvarenje nakon prvog seksa i kada opet mogu da spavam sa dečkom?, Uska sam i svaki put kad spavam s dečkom, krvarim i Zašto sam prokrvarila tek 5 sati nakon prvog seksa?. A članak Da li je normalno da pri prvom seksu nema krvarenja?, dokaz je da kod nekih devojaka prilikom prvog intimnog odnosa nema ni kapi krvi. Želim da ti skrenem pažnju da ne pristaješ na seks bez zaštite. Dakle, sa dečkom se pre svega dogovori šta ćete od kontracepcije koristiti, kako biste mogli u potpunosti da se opustite. Mladima se najčešće preporučuju kondomi. Naš tekst Molim vas recite mi nešto više o kontracepciji, pomoći će ti da se informišeš o tome. Budeš li imala još dilema, slobodno nam se javi. Pozdrav!

Piše: Ivana Todorović, psiholog

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website