Plašim se da se ne obrukam, jer ne znam da se ljubim

0
0
  • Anonymus postavljeno 07/10/2018 11:57

Zdravo inTeen! Ne pišem vam prvi put, mislim da ste sjajni! Imam jedan problem koji možda deluje malo besmisleno. Imam 17 godina i imala sam dečka ali ne znam da se ljubim. Jednostavno se bojim da ću se obrukati ako nađem dečka. Drugarice mi kažu da to ide po osećaju, ali ja to ne mogu da zamislim i jako mi bude čudno.

inteen: Draga čitateljko, zaista ne treba da brineš. To sve ide spontano i sasvim je normalno da u početku poljupci budu nevešti. Kada uđeš sa nekim u vezu, čak i da si savršena u ljubljenju, trebalo bi ti vremena da se uskladiš sa novim dečkom.
Vrlo je važno da budeš otvorena sa momkom. Ako imate lep odnos, možeš mu iskreno reći da nemaš mnogo iskustva na tom polju i da ti da malo vremena. Bitno je da ti se mladić sviđa, jer je to jedini način da ti poljupci budu ugodni i prijatni. Naši tekstovi Možete li da mi objasnite kako se ljubi? , Ne znam da se ljubim i plašim se da dečko zato ne raskine sa mnom i Kako ću znati da dečko želi da se ljubimo jezikom? , sigurno će ti biti od koristi. Nadam se da sam pomogla. Sve najbolje!

Piše: Ivana Todorović, psiholog

  • You must to post comments
0
0

I ide po osecaju. Pocni polako i onda samo prati njega dok se ne uhodas i opustis. Budi opustena i ne moras decku govoriti o svom neiskustvu. Ne moras se ljubiti jezikom ako ne zelis, ili bar ne na pocetku.

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website