Želim dečka da dodirujem ispod odeća, ali ne znam kako muškarci masturbiraju

0
0
  • Anonymus postavljeno 10/04/2018 18:14

Imam pitanje: Mog dečka boli kada mu dodirujem intimnu zonu preko odeće, pa bih htela da pokušam ispod odeće. Ali nisam sigurna kako muškarci masturbiraju, ako biste mogli da mi objanite. Hvala!

inteen: Draga tinejdžerko, muška masturbacija ne razlikuje se mnogo od ženske. Muškarci rade kao i žene ono što im najviše prija, stimulišu svoj polni organ rukom i prstima, tempom i jačinom koja im odgovara, u skladu je sa tempom postizanja seksualnog uzbuđenja i dostizanja seksualnog vrhunca. Žene to isto rade. Predigra seksualnih odnosa često može da bude najkreativniji i najinspirativniji deo ovog čina. Pored ljubljenja, stimulisanje polnih organa je njen sastavni deo.
Drago mi je da si sa dečkom ostvarila dovoljno bliskosti i poverenja da nesmetano ispoljavate svoju seksualnost i fizički. Ti to ne pišeš u svom kratkom pismu, ali ja pretpostavljam da je tako. Kada poželiš da ga dodiruješ ispod odeće, on u tome može da ti pomogne. Budi slobodna da pitaš, a budi slobodna i da isprobavaš razne načine. Od pomoći ti može biti i naš tekst Kako da zadovoljim dečka masturbacijom?. Srdačan pozdrav.

Piše: Jasna Đorđević, psiholog

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website