Identično pitanje - Čini mi se da moja vagina nije kao na slikama koje sam videla

0
0
  • Anonymus postavljeno 28/10/2018 14:59

Pozdrav! Imam 17 godina.Nisam nikada imala odnose i jos uvek sam nevina. Smatram da do sada nisam imala niti jedan drugi način da bih mogla probiti himen. Skoro mi je palo na pamet, čisto i znatiželje da pretražim po netu malo kako tačno izgleda rodnica i gde se himen tačno nalazi. Po slikama, koliko sam ja uspela da shvatim, imamo velike usne, nakon toga dolaze male usne, kada male usne raširimo nalazi se na gornjem delu otvor na koji mokrimo, i ispod toga nalazi se otvor tj. rodnica u kome bi, po nekom pravilu trebao da bude himen ako cura do tada nije imala odnose. E problem je što ja to kad pogledam kod sebe ne izgleda baš tako. Sve ide normalno do malih usana. Kada njih raširim, tad više ništa ne razumem, niti mogu dobro da vidim. I onaj deo za mokrenje mogu da vidim, ali sve dole što je, jednostavno ne razumem. Shvatam da ni svaka vagina nije ista i da se ja verovatno ne razumem dovoljno da bih nešto konkretno videla, ali opet ništa mi nije jasno… Zašto kod mene nije kao na slici?
Ne smem puno to više ni da diram i zagledam, jer se bojim da to ne rastegnem previše dirajući. Pada mi na pamet da nekako nisam probila himen, iako, bar se tešim, nema šanse za tako nešto. Zanima me isto da li se himen nalazi u otvoru u rodnicu, tj. na ulazu ili gde tačno? Jako, jako me to brine i ubija u pojam, pa me zanima vaše mišljenje? Šta vi mislite o tome? Imam li razloga za brigu? Mama kaže da lupam gluposti i da se ne opterećujem, ali ja nikako da se opustim.

inteen: Draga čitateljko, s obzirom na to da smo već pisali o tome, pročitaj naše tekst Čini mi se da moja vagina nije kao na slikama koje sam videla. Od koristi ti može biti i članak Šta je himen?. Molimo i tebe i ostale inteenovce da u searchu potraže pojmove koji ih zanimaju, pre nego što nam pošalju pitanje, kako se ne bismo ponavljali. Prati nas i dalje. Sve najbolje!

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website