Identično pitanje - Da li je normalno prokrvariti i tokom drugog seksualnog odnosa?

0
0
  • inteen postavljeno 08/12/2018 00:14

Ćao, nadam se da mi možeš pomoći jer mi je to jako potrebno. Izgubila sam nevinost pre pola meseca i sad opet sam imala seksualni kontakt sa istim dečkom. Nismo koristili kontraceptivna sredstva što mislim da je pogrešno jer je njemu potrebno dugo vremena da svrši, a kad treba da svrši, on 15 sekundi pre to oseti. Mene i dalje brine to, isto tako drugi put kad sam to uradila, opet sam prokrvalira malo. Tkđ moje pitanje je: Da li je normalno opet prokrvariti posle gubljenja nevinosti tj. u toku drugog seksa?

inteen: Draga čitateljko, zaista smo mnogo puta pisali na datu temu. Pročitaj naše tekstove Da li postoji šansa da krvarim i tokom drugog seksualnog odnosa?, Da li je normalno da pri prvom seksu nema krvarenja?Uska sam i krvarim svaki put kad spavam s dečkom.
Isto tako, moramo da naglasimo da nezaštićen seks ne sme biti opcija i ne postoji nijedan valjan razlog da ti i tvoj dečko ne koristite kondom. Od značaja ti može biti i članak Molim vas recite mi nešto više o kontracepciji. Obavezno se sa momkom dogovori koji vid zštite ćete koristiti i ne igraj se više.
Molimo i tebe i ostale inteenovce da u searchu pažljivo potraže pojmove koji ih zanimaju, pre nego što nam pošalju pitanje. Ukoliko imaš još nekih nedoumica, slobodno nam se javi. Prati nas i dalje. Sve najbolje!

  • You must to post comments
0
0

nisi normalna što ne koristite kondom…ne zezaj se

  • You must to post comments
0
0

jesi ti budala?

  • You must to post comments
0
0

boze kako si samo glupa ,zasto ne koristis kondom ili tablete za trudnocu? stos e igras sa ovim? Daj bre ne zajebavaj se , za mesec dana ces da pitas sta da radim mislim da sam trudna.

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website