Kada se dodirnem ispod gaćica, odmah svršim

0
0
  • inteen postavljeno 28/01/2019 13:50

Ćao inteen, imam 15 godina i inače masturbiram preko gaćica a kad pokušam bez gaćica, kako se dodirnem malo promrdam prste i odmah svršim, onda više nemam seksualnu želju, plašim se da li će to biti problem kada budem spavala sa dečkom, ps. nevina sam.

inteen: Draga čitateljko, normalno je da u direktnom dodiru sa klitorisom osećaj bude intenzivniji i lakše doživiš orgazam, nego kada to radiš preko gaćica. Isto tako je normalno da brže svršiš kada masturbiraš nego tokom odnosa. Takođe je prirodno da izgubiš seksualnu želju nakon orgazma.
Kada budeš spavala s dečkom, vrlo je moguće da ćeš dosta brzo doživljavati vrhunac, makar u početku, dok se ne navikneš da odlažeš zadovoljstvo. No, to ne znači da ne možeš da doživiš više od jednog orgazma tokom istog odnosa. Naime, nakon orgazma nakratko ćeš izgubiti seksualnu želju, ali svakako nećeš prekinuti odnos dok i tvoj dečko ne svrši. U međuvremenu, nakon nekoliko minuta, seksualna želja će ti se vrlo verovatno vratiti, tako da ćeš moći ponovo da dođeš do vrhunca. Sve u svemu, ovo što opisuješ ne bi trebalo da bude nikakav problem kada budeš stupila u seksualne odnose. Ne brini. Sve najbolje. Pozdrav!

Piše: Jovana Baćigalupo, psiholog

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website