Nakon što je ejakulirao, moj dečko se obrisao maramicom i ponovo smo imali seks

0
0
  • inteen postavljeno 30/03/2019 12:18

Zdravo inteen. Pre par dana sam spavala sa dečkom bez kondoma (nije nam 1. put) i nakon toga što je on svršio obrisao je penis maramicom ali smo nakon toga nastavili sa seksom. Da li je moguća trudnoća?

inteen: Draga čitateljko, trudnoća je moguća svaki put kad spavaš sa dečkom bez kondoma. O tome smo pisali nebrojeno puta. Nezaštićen seks ne sme biti opcija. Povrh toga, on je ejakulirao, zatim se samo obrisao maramicom i potom ponovo penetrirao u tebe. Takvo ponašanje je veoma riskantno, pa bih te upozorila da ubuduće budete obazriviji i koristite kondom. Nakon svakog odnosa, momak bi trebalo da opere polni organ i urinira, kako bi izbacio i spermatozoide koji se mogu zadržati u mokraćnom kanalu.
Pročitaj naše tekstove Da li može da se zatrudni kada dečko svrši po vagini?, Da li je prekid snošaja pouzdana metoda zaštite od trudnoće? (jer je upravo to metoda koju vi upražnjavate) i Da li svi muškarci proizvode presemenu tečnost?. Ne znam koliko godina imate ti i tvoj partner, ali na osnovu ovoga što si napisala čini se da niste niti dovoljno zreli, niti dovoljno informisani na temu seksualnih odnosa. Preporučila bih ti da porazgovaraš sa dečkom i da se dogovorite koji vid kontracepcije ćete koristiti, te da seksu pristupite sa više odgovornosti, upravo zato da biste bili rasterećeniji i mogli da se prepustite užitku. Jer, neželjena trudnoća sigurno nije nešto sa čim želite da se suočavate u vašem uzrastu. Sve najbolje!

Piše: Ivana Todorović, psiholog

  • You must to post comments
0
0

Moguca je

  • You must to post comments
0
0

daaaa

  • You must to post comments
0
0

kakvo pitanje? nemoj da imaš seks ako nema veze s mozgom

  • You must to post comments
0
0

obrisao se maramicom…pa vi ste smešni, informiši se pre nego što imaš seks

  • You must to post comments
0
0

da li si ti glupa?

  • You must to post comments
0
0

hahahahaha

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website