Napalim se i kad samo pomislim na dečka

0
0
  • inteen postavljeno 19/06/2019 15:29

Imam dečka i nevina sam i ne bih da imam odnose sa njim jer bi to bilo razumno razmišljanje, ali sam konstantno napaljena. U početku mi je tako bilo kada sam sa njim, a sad mi je sve vreme tako, čak i kad pomislim na njega. Više mi ni masturbiranje ne pomaže i ne znam kako da se oslobodim toga. Jel imate vi neki savet? Imam 18 godina. Hvala.

inteen: Draga čitateljko, biću direktna. Zaista nema ništa loše u tome što sa 18 godina imaš potrebu za seksom. To je vrlo normalno i lepo je što to doživljavaš kada misliš na svog dečka i kada si sa njim. Nadam se da je on kao osoba i kao momak prošao testove kod tebe, pošto razmišljaš o njemu kao o potencijalnom seksualnom partneru. Ili možda nije tako? Deluje mi kao da si zbog nečega u konfliktu oko toga da li imati seksualne odnose u tim godinama ili sačekati još malo. Da li su to tvoja razmišljanja ili razmišljanja nekog drugog starijeg iz tvoje okoline? Sa jedne strane razumeš da telesna tenzija ume kod tebe da naraste jer je seksualni nagon u nivou nagona gladi i žeđi, dakle spada u osnovne biološke potrebe, a sa druge strane zbog nečega i dalje misliš da treba da se suzdržavaš i sve to uradiš kasnije. Šta te to koči? Da li si sigurna u svog partnera i potpuno opuštena sa njim? Nisi nam napisala koliko ste ti i tvoj dečko dugo zajedno i kako vaša veza izgleda – da li si srećna sa njim. Ne znam da li sa njim možeš da popričaš o svemu ovome i kako on gleda na stvar. Tu bitku između uma i tela moraćeš sama da prebrodiš i presečeš na ovu ili onu stranu.
Ono što mogu da ti preporučim je da pročitaš naše tekstove sa sličnom tematikom: Nisam sigurna u ispravnost odluke da izgubim nevinost, Kako da otkrijem dečku da sam spremna da imamo prvi seks?, Da li su godine odlučujući faktor u donošenju odluke o gubljenju nevinosti? i Dečko me veoma “pali” i volela bih da budemo intimniji. Razmisli šta u stvari želiš, pa nam se javi budeš li imala još nedoumica. Seksualnu tenziju možeš da redukuješ i fizičkom aktivnošću – bavljenjem sportom, plesom, kao i većom mentalnom aktivnošću i naporom. Lep pozdrav.

Piše: Jasna Đorđević, psiholog i psihoterapeut
  • You must to post comments
0
0

Zasto misli da nije razumno da imas odnose sa deckom sa 18 godina?? Odnose sa deckom treba da imas kad ti to zelis i kad mislis da si spremna za to.

  • You must to post comments
0
0

šta je nerazumno u tome da sa 18 imaš seks sa dečkom??!!

  • You must to post comments
0
0

Devojko, treba prvo dobro da razmislis i svemu, zbog cega si ti sa njim, da li ti i on planirate neku ozbiljnu vezu. Realno gledano vecina momaka samo zeli da spava sa nekom devojkom. Mislim da bi to bilo lose za tebe,ako bi ti sebe dala njemu, a pritom nisi 100% sigurna u to. Osecala bi se lose posle svega i ne bi sebe cenula dovoljno. Radi onako kako mislis da treba, ako mislis da ne bi trebalo da spavas sa njim nemoj. Sao nemoj da te on nagovara na nesto. Da radis nesto na neciji nagovor.Razmisli zbog cega ti ne zelis to, jer ocigledno tebe mozak koci, a kad su takve stvari u pitanju radi strast. Nisu sad tu nesto preterano bitne godine, sve zavisi od tebe. Moze tebi da se svidja neki momak a da sa njim ne mozes takvu scenu da zamislis.

  • You must to post comments
0
0

Brateee probaj ovako :
Uzmi jedan kanap… Jak kanap
Zakaci ga zaneko drvo (neko jace drvo)
I onda se lepo obesi i prestaces da budes napaljena klinka
Ili uzmi hidrogem za rane i stavi malo,,, zmas vec gde i sve ce da bude ok bebo
Pozdrav od vaseg Kralja Univerzuma :*

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website