Nakon prvog seksa kondom je ostao u meni

0
0
  • inteen postavljeno 27/06/2019 14:57

Poštovani, imala sam prvi odnos pre otprilike tri nedelje… Tada sam krvarila četiri dana. Postoji mogućnost da me je tu zahvatila i menstruacija, ali nisam sigurna jer nisam zabeležila tačno vreme trajanja moje prošle menstruacije. Nakon toga, prošlog ponedeljka se desilo isto, samo što ovog puta nisam krvarila. Oba puta je koristio kondom, i nije svršio, ali me plaši to što kada je završio kondom je ostao kod mene u……. Hvala vam unapred na odgovoru.

inteen: Draga čitateljko, nadam se da je sve u redu jer takva greška može skupo da vas košta. Pohvalno je što ste ti i dečko odlučili da koristite kondom i štitite se, ali je isto tako bitno da naučite kako se on stavlja i budete obazriviji. Bio vam je prvi put. Neiskusni ste, a verovatno ste bili i uplašeni, pošto ste stupili na nepoznat teren. E sad, pošto se u kondomu nije nalazio ejakulat jer tvoj momak, kako kažeš, nije doživeo vrhunac, rizik se smanjuje. Ali, kao što smo već pisali, većina muškaraca proizvodi presemenu tečnost koja uglavnom sadrži spermatozoide, te je trudnoća moguća svaki put kada muški polni organ dođe u dodir sa ženskim.
Ubuduće nemojte dovoditi sebe u sličnu situaciju. Pročitaj naše tekstove 5 stvari koje zaista treba da znaš o kondomima i 10 mitova o seksu u koje ne treba da veruješ. Želim ti sve najbolje. Budeš li imala još neke dileme, slobodno se javi.

Piše: Ivana Todorović, psiholog

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website