Lepota

Šta tvoj repić govori o tebi

it  | 

Moramo ti reći da je konjski rep više od obične frizure za koju se opredeljuješ onda kad ti kosa ne liči ni na šta. To je odličan look i za odlazak u školu ili na faks i za dejt sa dečkom. A kako ga vezuješ govori nešto i o tvom karakteru. Čitaj i otkrij da li si party maker ili party braker. Tvoj repić odaje svašta o tebi 🙂

broj 1 VISOKI REP

haley baldwin, konjski rep

Ako voliš visoki, uredan konjski rep kakav nosi Haley Baldwin verovatno si jako zahtevna, ali u dobrom smislu. Ti si prava glam devojka i baš te briga ko je toga svestan. Nije lako napraviti ovu frizuru iz prve. To znači da ti nije problem da izdvojiš koji minut više za sređivanje, čak i ujutro. Može se reći da ti se, generalno, dopada stil koji fura Beyonce.

broj 2 ALA ARIANA

ariana grande, konjski rep 1ariana grande, konjski rep

Arianin polupodignut rep je razigran kao što si i ti. Vesela si i živa, spremna da isprobaš sve čipkaste haljine, cvetne ukrase i slatke komade nakita koje ugledaš. Uvek si u centru zbivanja, nijedna zabava ne prolazi bez tebe, ti planiraš izlaske za celo društvo. Između ostalog, voliš seriju Pretty Little Liars.

broj 3 SAMO OPUŠTENO

kendall jenner, opušten konjski rep

Ukoliko ti se dopada opušten, pomalo neuredan rep Kendall Jenner, najverovatnije bi volela da radiš u magazinu ili kao PR u nekoj modnoj agenciji jer se kod tebe sve vrti oko stila. Da bi napravila ovaj mali haos na glavi, treba ti mnogo više vremena nego što si spremna da priznaš bilo kome. Ali ti si perfekcionsta. Čak su ti i fotke na Instagramu bez greške.

broj 4 KLASIKA JE ZAKON

blake liveli konjski rep

Ovo je klasika. Blake Lively često se odlučuje za ovakav rep koji gotovo svakoj devojci dobro stoji. Ti voliš šik garderobu, ali i kežual majice i džins i ne postoji nijedan ružičasti karmin koji ti se nije dopao. To je zato što on nikad ne izlazi iz mode. Baš kao i Blake, samouverena si i osećaš se dobro sa ovom frizurom. Jednostavna si, ali klasi.

broj 5 NIZAK REP

zoe saldana, nizak konjski rep

Ovaj friz je rezervisan za kul devojke. Opušten je, a ipak uglađen, kao i par dobrih, starih iscepanih skinny farmerki. Tebi nije bitno šta je u trendu, ti igraš po svom sopstvenom ritmu. Uglavnom se ne šminkaš, a čak i kad odlučiš da naneseš make up, najčešće je to prirodan look tako da deluje kao da se uopšte nisi trudila. Savršena linija ajlajnera dolazi u obzir u specijalnim prilikama.

Foto: Instagram, www.pinterest.com, hair.allwomenstalk.com

Ostavi komentar

Your email address will not be published.