Stars

Sve što nisi znao o budućoj princezi

it  | 

Za mesec dana Meghan Markle udaće se za princa Harryija i  ući u britansku kraljevsku porodicu te tako postati prva crna princeza zbog činjenice da je meleskinja.

Očekivano, interesovanje javnosti za nju iz dana u dan sve je veće, a sada su isplivali i nepoznati detalji iz njene biografije.
Već se znalo da je ova 36-godišnjakinja rođena u Kaliforniji, da je glumila u seriji Suits i bila u kratkom braku sa holivudskim producentom Trevorom Engelsonom. Ali je mnogo više onoga što nije rečeno.
Proslavljeni biograf Andrew Morton sada je objavio njenu biografiju pod nazivom Megan: Holivudska princeza, a knjiga je prepuna i te kako iznenađujućih detalja.

Uzor joj je bila princeza Diana
Pratila je svaki korak pokojne princeze, gledala s prijateljima direktan prenos njene sahrane, a potom na času filozofije raspravljala o paradoksalnoj smrti Lady D. Morton tvrdi da je Diana intrigirala Meghan ne samo zbog svog stila već i zbog nezavisnih humanitarnih aktivnosti, te da joj je bila uzor. Sa drugaricama je skupljala igračke i odeću koju više nisu nosile i donirale ih, a od poklona najviše ju je obradovala Dianina biografija, koju je dobila od majke svoje najbolje drugarice.

Zarađivala je kao kofer devojka – i to mnogo!
Pre nego što je dobila ulogu Rachel u seriji Suits, Meghan je bila deo popularnog kviza Deal or No Deal kao kofer devojka, to jest asistentkinja voditelja koja je držala kofer sa potencijalnim nagradama. Radni dan joj je počinjao u pola šest ujutro, sređivali su joj kosu, šminku i isprobavala kostime, a potom snimala nekada i po sedam epizoda dnevno. Ipak, i te kako joj se isplatilo, budući da je po epizodi dobijala čak 800 dolara.

Princeza Eugenie od Yorka joj je prijateljica
Princu Hariju su rođaci dugo pokušavali da nađu srodnu dušu, pa su mu sređivali i sastanke naslepo, uz pomoć njegove snahe, Kate Middleton. A čim se upoznao s Meghan, ona i Harryijeva sestra od strica, princeza Eugenie od Yorka sprijateljile su se brzinom svetlosti. Kažu, povezale su ih ljubav prema umetnosti, psima i porcijama makarona kasno noću.

Kraljevska porodica ju je prvo upoznala preko YouTube
Harry je napravio montiranu Youtube verziju scena iz Suitsa kako bi svojoj baki kraljici Elizabethi, i dedi princu Phillipu pokazao zbog čega se zaljubio u svoju buduću nevestu. Snimak je bio toliko dobar da je kraljica rešila da za Božić pozove Meghan u goste.

Beautiful piece of artwork by @misshayleypaige 💍💍

A post shared by Prince Harry & Meghan Markle❤️ (@meghanandherprince) on

Harryija je naterala da peva za slatkiše
Iako par izaziva pažnju javnosti gde god se pojavi, Morton u knjizi piše da je Meghan jednom izvela veliku prevaru i za Noć veštica Harryija vodila da maskiran obilazi kuće i peva kako bi dobio slatkiše – a niko nije shvatio da je to baš princ.

Foto: Instagram

Ostavi komentar

Your email address will not be published.