U POVERENJU

Identično pitanje – Šta da radim sa dlačicama na stomaku?

it  | 

Zdravo imam jedan problem. Imam 18 godina uredno idem na depilaciju nogu, ruku, prepona. Jedino što nikad nisam depilirala je stomak i mrzim što imam puno dlaka na njemu. Mnogo mi je ružno, tamne su i guste. Kozmetičarka mi kaže da ih ne depiliram, al ja ne mogu više tako. Jednom sam obrijala, al svi kažu da to ne valja. Razmišljam čak i o trajnoj epilaciji. Zanima me vaše mišljenje sta da radim. Hvala 🙂

inteen: Draga čitateljko, više puta smo pisali na datu temu. Nije najjasnije zašto ti kozmetičarka kaže da ne depiliraš dlake na stomaku. Popričaj sa njom o tome, neka ti objasni razloge i ukaže na eventualne negativne posledice. Brijanje svakako nije opcija, a o trajnoj epilaciji bi takođe trebalo da porazgovaraš sa stručnim licem. To bi moglo biti rešenje. No, odluku moraš doneti sama, nakon što se posavetuješ na više strana sa osobama koje se razumeju u tu materiju. Pročitaj naše tekstove Šta da radim sa dlačicama na stomaku i grudima? i Maljava sam i na mestima gde žene uobičajeno nemaju dlake.
Molimo i tebe i ostale inteenovce da u searchu pažljivo potraže pojmove koji ih zanimaju, pre nego što nam pošalju pitanje. Ukoliko imaš još nekih nedoumica, slobodno nam se javi. Prati nas i dalje. Sve najbolje!

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.