U POVERENJU

Odgovor potraži u rubrici Sexolog&Ja – Znam sve o pedofiliji, ali sam ipak zavolela starijeg čoveka kog sam upoznala preko društvenih mreža

it  | 

Zdravo! Imam petnaest godina i muči me jedan ne mogu da kažem problem ali me muči jedno pitanje. Pre skoro mesec dana upoznala sam preko društvenih mreža jednog čoveka koji mi se predstavio i rekao mi svoj broj godina i ispalo je da nije mnogo stariji od mene i ne živi u Srbiji. U toku ovih mesec dana mi smo se zavoleli i otkrili da imamo dosta sličnosti. Znam za sve mračne strane društvenih mreža i za sve opasnosti što se tiče pedofilije. Strah me je da kažem roditeljima jer su previše zaštitnički nastrojeni prema meni i odmah bi me kaznili zbog toga i zato im ništa nisam rekla. I pre koji dan me je pitao za vezu. Bila sam presrećna ali sa druge strane uplašena i rekla sam mu da nisam sigurna. On se uopšte nije naljutio i rekao mi je da će čekati koliko god treba. Moje pitanje glasi: Da li da stupim u tu vezu ili ne?

nteen: Draga čitateljko, tvoje pitanje nije za ovu rubriku. Molimo te klikni na PITAJ NAS!, a zatim i na stiker SEXOLOG&JA i tamo te čeka odgovor, pod nazivom Znam sve o pedofiliji, ali sam ipak zavolela starijeg čoveka kog sam upoznala preko društvenih mreža, te nam, ako ti nije teško, ovde u komentaru ispod našeg napiši da si se snašla. Mi ćemo tvoje pitanje izbrisati iz rubrike U POVERENJU, jer je tvoj problem sasvim drugačije prirode, pa da ne bunimo ostale. Mnogo ti hvala i piši šta god da te muči. Pozdrav!

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.