U POVERENJU

Imam kuglice u predelu rebara

it  | 

Zdravo Inteen, ovo nije pitanje ni za rubriku “sexologija” ni za “u poverenju”, već za zdravlje. Dakle, malopre kada sam ležala, slučajno sam napipala dve sićušne loptice oko 2-3 milimetara u predelu rebra u sredini. S vremena na vreme mi se pojavljuju mučnine i nemam apetit. Čitala sam na internetu za to ali negde piše da je od alkohola, ali ja ne pijem alkohol, zatim da su naduvene neke žlezde, piše i da je zbog nerviranja, cak piše da je dobroćudni tumor, pa me zanima ako nešto znate o ovom, imam 16 godina. Puno bih mi značilo da mi odgovorite, nadam se da znate razlog pojavljivanja ovih kuglica. Hvala unapred.

inteen: Draga čitateljko, prvo, apsolutno je nejasno gde si tačno napipala kuglice. No, i da si to precizirala, nažalost, veoma je teško ovako davati sud o takvim stvarima. Drugo, nemoj čitati šta piše na internet jer je mnoštvo informacija netačno i bespotrebno se nerviraš i nagađaš.
Jedini način da saznaš o čemu se zapravo radi jeste da odeš kod svog lekara opšte prakse. Ukoliko bude neophodno, on će te uputiti na dalje analize, kod određenog specijaliste ili ti reći o čemu je reč. Samo tako ćeš rešiti problem, ako postoji, i smiriti se. Najbolje je da s tim raščistiš što pre, kako se ne bi sekirala. Srećno!

Foto: www.wikihow.com

Ostavi komentar

Your email address will not be published.