U POVERENJU

Odgovor potraži u rubrici Sexolog&ja – Dečko i ja smo kratko zajedno, a već gajimo veliku zaljubljenost

it  | 

Dragi inteen,imam jednu dilemu. Ušla sam u vezu pre par dana (nedelju dana) sa jednim dečkom. Pre toga smo se dopisivali neprestano oko mesec dana (za taj vremenski period smo se odlično upoznali). I kod mene i kod njega se primećuju i gaje ooogromne simpatije i velika zaljubljenost. Dilema je ta što se mi ponašamo kao da smo zajedno najmanje mesec, dva (kada izađemo neprestano se grlimo, ljubimo, neprekidno pričamo…). Ukratko, naš odnos je sličan nekoj dužoj vezi. On je previše dobar i fin prema meni kao i ja prema njemu, kao i svakom to mi odgovara i zbog toga sam sve više i više luda za njim. Pričali smo o dugim vezama i po svemu sudeći zaključili da će naša biti takva. Da li je taj osećaj stečen time što mi je samo prelepo u vezi ili bi trebalo nešto da se menjamo? Njemu je 18, meni 16. Hvala unapred. 

inteen: Draga čitateljko, tvoje pitanje nije za ovu rubriku. Molimo te klikni na PITAJ NAS!, a zatim i na stiker SEXOLOG&JA i tamo te čeka odgovor, te nam, ako ti nije teško, ovde u komentaru ispod našeg napiši da si se snašla. Mi ćemo tvoje pitanje izbrisati iz rubrike U POVERENJU, jer je tvoj problem sasvim drugačije prirode, pa da ne bunimo ostale. Mnogo ti hvala i piši šta god da te muči. Pozdrav!

2 Komentara

  1. Anonymous

    10/09/2018 at 17:50

    Napisala sam u drugoj rubricii hvalaa vam

  2. Anonymous

    11/09/2018 at 18:14

    Draga čitateljko, već ti je odgovoreno u rubrici Sexolog&Ja 09.09.2018, pod naslovom koji ti je gore naveden (Dečko i ja smo kratko zajedno, a već gajimo veliku zaljubljenost). Prati nas i dalje. Lap pozdrav! 🙂

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.