TVOJ ŽIVOT

Uskoro počinje sezona na otvorenim bazenima Olimp na Zvezdari

it  | 

Kupališna sezona 2017. na otvorenim bazenima sportskog centra Olimp – Zvezdara počinje u petak, 16. juna u 10 časova. Kao i ranijih godina, ulaz je prvog dana besplatan za sve posetioce.
Cene ulaznica su usklađene s cenama drugih bazena u gradu, a zavise i od termina.
Za đake je i dalje, uz đačku knjižicu, ulaz besplatan sredom od 10 do 19 časova. Ova akcija organizovana je u saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu grada Beograda i opštinom Zvezdara.
Na bazenima će biti mnogobrojni sportsko-rekreativni programi u organizaciji Olimpa (škola plivanja, hidrobik i škola ronjenja), ali i programi koje sufinansira Gradski sekretarijat za sport i omladinu. U pitanju su letnji kampovi koji će početi 3. jula i trajati do 31. avgusta, osmišljeni u tri različite metodološke celine:

yes znak png kamp u fiskulturnoj sali, na otvorenim terenima i bazenu (sportski poligon, odbojka, košarka, rukomet, plivanje)
yes znak png  kamp u trim sali i na bazenu (karate, džudo, kik-boks, plivanje)
yes znak png kamp u amfiteatru, trim sali i bazenu (škola plesa, zumba za decu, fitnes i pilates do pravilnog držanja tela, aerobik za decu, plivanje).

Ukoliko želiš, za kampove možeš da se prijaviš na recepciji SC Olimp-Zvezdara svakog dana od 7 do 23 sata, a  vaučer za grupnu školu plivanja možeš preuzeti u Sekretarijatu za sport i omladinu, ul. Kraljice Marije 1, 11. sprat.

Foto: Instagram

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.