FUN4U

Yesterday

it  | 

Ovo je rokenrol komedija o muzici, snovima, prijateljstvu i dugom i krivudavom putu koji vodi do najveće ljubavi u životu. Jake Malik bori se sa svojom karijerom pevača i tekstopisca, u malom primorskom gradu u Engleskoj.
Njegovi snovi o slavi i uspehu počinju da blede, uprkos podršci odane drugarice iz detinjstva, Elie. A onda, posle čudne saobraćajne nesreće u momentu kada ceo svet na trenutak gubi električnu energiju, Džek se budi i otkriva da Bitlsi nikada nisu postojali… i suočava se sa veoma komplikovanim problemom.
Izvodeći pesme najvećeg benda u istoriji, svetu koji ih nikada nije čuo i uz malu pomoć svog američkog agenta hladnog srca, Debre, Jake dostiže planetarnu slavu. Ali kako se penje ka vrhu, Rizikuje da izgubi Eni, jedinu osobu koja je uvek verovala u njega.
Kada se zatvore vrata koja su delila njegov stari i novi život, Jake će morati da se vrati tamo gde je nekada pripadao i da dokaže da je ljubav sve što nam treba.
Maštovit, originalan, pun emocija i sjajne muzike, ovaj film će vam popraviti raspoloženje i posle njega ćete se još dugo osećati vedro i raspevano.
Uloge: Lily James, Himesh Patel, Kate McKinnon, Ed Sheeran.

Foto: YouTube

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.